Hovězí maso na Vánoce
 
Dali byste si na Vánoce po rybě taky dobrou svíčkovou omáčku ze zadního, guláš z předního, pečená žebra, steak nebo jinou dobrotu z odvěšeného a vyzrálého hovězího masa? Tak neváhejte a objednejte si ho na středu 21. prosince. Až do začátku nového roku vám pak vydrží v lednici a můžete ho kdykoliv dle libosti vyndat a vykouzlit z něj nějaký dobrý oběd nebo slavnostní večeři.
V nabídce již nemáme pravou, ani falešnou svíčkovou, ale můžeme vám ještě připravit všechny balíčky a k nim navíc také roštěnou, vysoký roštěnec, flak steak, rump steak či váleček. Objednávejte zde.
 
Další maso bude možné zamluvit až na pátek 20. ledna/3. února 2023 (dle množství objednávek).
 
Jana Vacíková, Galloway farma
02.12.2022